Ετικέτες

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Λασποαίματοι στη χώρα των γαλαζοαίματων!

Διανύουμε για μια ακόμη φορά, μια περίοδο απίστευτης πολιτικής ηλιθιότητας, πατριωτισμού των οπισθίων και σιχαμερών φασιστικών κραυγών αγωνίας. Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης περί ιθαγένειας στα παιδιά δεύτερης γενιάς, έχει φέρει στην επιφάνεια όλα τα εξωφρενικά και ρατσιστικά κόμπλεξ των δυνάμεων της συντήρησης στην Ελλάδα. Και με τον όρο αυτόν εννοώ τόσο τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΛΑΟΣ και της ΝΔ, όσο και τις νεοναζιστικές συμμορίες που οργώνουν τους τελευταίους μήνες την χώρα, διαφθείροντας νέους και εισάγοντάς τους στις ακροδεξιές τους ιδέες που μόνο στόχο έχουν το να κηρύττουν το μίσος και την βία.

Το πρόβλημα που το νομοσχέδιο καλείται να λύσει δεν είναι το μεταναστευτικό όπως λένε πολλοί που θέλουν να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση. Σκοπός του είναι να δώσει επιτέλους σε παιδιά, που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει σε αυτήν την χώρα, αυτά που δικαιωματικά τους ανήκουν. Το δικαίωμα να αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας. Γράφει πουθενά στο Σύνταγμα ότι ο ορισμός του Έλληνα πολίτη περιλαμβάνει και φυλετικά ή θρησκευτικά χαρακτηριστικά; Είναι δυνατόν θρησκευτικός «άρχοντας», ο Άνθιμος, να λέει ότι «μαύρισε το μάτι του όταν περπάτησε στην Ομόνοια»; Αυτά που ακούγονται τις τελευταίες μέρες από τα στόματα στελεχών του ΛΑΟΣ, όπως ο Πλεύρης (Jr.), της ΝΔ όπως ο Ψωμιάδης, και από τις θυγατρικές της Χρυσής Αυγής που επιτέθηκαν σε συγκέντρωση προοδευτικών πολιτών των Αμπελοκήπων είναι απόδειξη, όχι μόνο της έλλειψης ανθρωπισμού που τους διακρίνει (αυτό το έχουν αποδείξει έμπρακτα, πολλάκις και στο παρελθόν), αλλά τελικά της ανικανότητάς τους να χρησιμοποιήσουν το μοναδικό πλεονέκτημα του ανθρώπου σε σχέση με τα ζώα: την λογική. Είναι ανίκανοι να χρησιμοποιήσουν την μέθοδο της επαγωγής για να καταλάβουν ότι η ηρωοποίηση των Ελλήνων μεταναστών του 50’ και του 60’ σημαίνει αυτόματα και ηρωοποίηση των Αλβανών μεταναστών του 90’.

Δυστυχώς σε αυτήν την σύντομη αναφορά της υφιστάμενης κατάστασης, δεν είναι δυνατή η ανάπτυξη επιχειρηματολογίας για τα όσα υποστηρίζονται. Θα κλείσω όμως με μια απαίτηση από το κόμμα του ΛΑΟΣ. Ας πει επιτέλους ανοιχτά ποια είναι η σχέση του με τις νεοναζιστικές ομάδες που οργανώνουν επιθέσεις σε αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις και στέκια μεταναστών, δεδομένου του ότι τα sites της νεολαίας του, έχουν φτάσει στο σημείο να φιλοξενούν video με τις «δράσεις» των ομάδων αυτών.

(δημοσιεύτηκε στην "Κορινθιακή" στις 5/2/2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NO CENSORING COMMENTS ON THIS BLOG!!! but please leave your name (or nickname) even if you comment as an anonymous user...